željezar orahovica

Željezar orahovica

Od svog prvog otvaranja krajem 90-ih godina prošlog stoljeća Željezar Orahovica je izrastao u  jedno od nezaobilaznih mjesta u Orahovici za kupce koji traže kvalitetnu i pristupačnu ponudu, i kojima je omjer kvaliteta i cijena na prvom mjestu. Nastojeći omogućiti zadovoljstvo kupcima, Željezar Orahovica u svojoj ponudi na 250 m2 nudi široki asortiman robe posebno prilagođen geografskim potrebama i željama kupaca.

 

Željezar Orahovica s odlikama moderne  trgovine i brojnim pratećim uslugama  nastoji pružiti  kupcima  izvrsnu uslugu i velik izbor robe po najpovoljnijim cijenama.  Ponudom od 4000 različitih artikala, grupiranih u nekoliko specijaliziranih odjela, Željezar Orahovica kupcima nudi proizvode iz cijelog svijeta, s posebnim naglaskom na domaće.

Sve što jednu kuću, dom, ured, poslovni prostor osposobljava za ljudsko, normalno funkcioniranje, za život i rad obitelji i poslovne zajednice upravo ćete pronaći baš kod nas.  Grijanje i plinska oprema klimatizacija, vodovod i sanitarije, keramika, bijela tehnika, TV aparati i audio oprema, vrtni program, program za aminciu, dekorativne dodatke. Vrhunska domaća, europska i svjetska kvaliteta te najbolji proizvođači i brandovi stanuju upravo u Željezaru Orahovica.

Kontakt - Željezar Orahovica

Adresa sjedišta

Društvene mreže