željezar našice

Željezar našice

Zadnji novootvoreni centar u sustavu Hidrodoma – Željezar Našice započeo je s radom 2012. godine i vrlo uspješno zauzeo vodeću poziciju unutar Hidrodom sustava potvrdivši dobar strateški odabir i smjer Hidrodoma.  Na preko 400 m2 reprezentativnog prodajnog prstora nudi sve što danas jedan suvremeni Željezar nudi uz najbolji omjer kvalitete i cijene. Odabir i dostupnost asortimana je nešto čime se Hidrodom sustavno bavi pokušavajući prepoznati želje i potrebe kupaca, te kreirati asortiman kakav odgovara njihovim potrebama pri tome pazeći da omjer uloženo/dobiveno bude na najvišoj razini.

Svakodnevno pratimo trendove u području uređenja doma, vrta i okućnica, te sustavno nadopunjavamo naš asortiman novim proizvodima. Unutar naših trgovina ukupan prodajni asortiman je podijeljen na sljedeće segmente: gradnja, vrt, stanovanje i tehnika. Unutar svakog pojedinačnog programa svaki je proizvod na točno određenoj poziciji, što našim kupcima osigurava najbolji pregled i transparentnost. Suradnja i razvijanje odnosa s partnerima i dobavljačima bio je još jedan od prioriteta prethodne godine, kao i nastojanje uvođenja većeg broja lokalnih i domaćih partnera s ponudom koja bi bila bliža našim kupcima.

Tijekom 2012. godine poduzeli smo znatne mjere, a skladu sa najnovijim smjernicama i konceptima Hidrodoma, tako da smo u prošloj godini pojačano implementirali nove prodajne strategije. Operativni koncepti prodaje obuhvaćaju raspored svih proizvoda unutar naših trgovina i intenzivnu edukaciju djelatnika kako bi bili najbolja savjetodavna podrška našim kupcima. Ovime Hidrodom želi učvrstiti poziciju na tržištu stavljajući kupce u prvi plan ispred svih ostalih subjekata.

Naše trgovine nude širok i opsežan proizvodni asortiman koji se prosječno sastoji od 5000 artikala. Konkurentni proizvodni asortiman pokriva vrtlarstvo, građevinski materijal i građevinske elemente, bijelu tehniku, alate, sanitarije i unutrašnje dekoracije. Kupci privučeni sa širokog gravitirajućeg područja mogu pronaći sve što im je potrebno za uređivanje njihovih domova.

Kontakt - željezar Našice

Adresa sjedišta

Društvene mreže