tko i što smo

s vama već 40 godina

Na početku djelovanja poslovanje Hidrodoma je bilo usmjereno prvenstveno na područje Orahovice I Našica, međutim veličina tog tržišta kao i investicijska snaga na tom području ubrzo više nije mogla odgovarajuće iskoristiti mogućnosti društva i osigurati mu daljnji rast i razvoj te je Društvo svoje djelovanje proširilo na druga tržišta. Danas Hidrodom Orahovica djeluje na području cijele Hrvatske.

Hidrodom Orahovica od samog  početka svojega djelovanja postavlja vrlo jasnu odrednicu: biti broj jedan na hrvatskom tržištu u svim poslovnim segmentima koje pokriva. Djelovanje i razvoj Hidrodom Orahovice temelji se na visokim profesionalnim standardima, stalnom praćenju tržišnih i tehnoloških inovacija te suradnji s uglednim  investitorima i tvrtkama. Tijekom više od 30 godina postojanja Hidrodom Orahovica  se strukturalno prilagođavao novim tržišnim i organizacionim modelima i zahtjevima. Svoju osnovnu  djelatnost vodo instalacija je proširilo na trgovinu i konsulting.

jedno je od najstarijih vodo instalacijskih društava u hr.

Svojim višegodišnjim bogatim iskustvom u primjeni moderne tehnologije u svim domenama djelatnosti jedno je od najstarijih vodo instalacijskih društava u kontinentalnoj Hrvatskoj. Dokaz su tisuće kilometara izgrađenih vodova u pripadajućim objektima i stotine uspješno završenih  projekata.

Zahvaljujući svojoj multidisciplinarnosti, Hidrodom Orahovica danas je u mogućnosti nositi se s najzahtjevnijim projektima i to od njihova idejnog začetka pa sve do plasmana na tržište. Vodeću ulogu u projektima imaju djelatnici Hidrodoma, stručnjaci s područja  vodoinstalacija, građevine, razvoja projekata i investiranja.

kvalitetne usluge i iskustvo

Društvo se u uvjetima velike i nelojalne tržišne konkurencije nastoji izdvojiti iz mase visokom kvalitetom izvedenih radova i usluga te usmjerenošću na kupca. Kvalitetu usluga postiže tržišnom usmjerenošću, usvajanjem novih tehnologija, povećanjem produktivnosti, kvalitetom, poštivanjem rokova i ulaganjem u ljudske resurse stimulirajući njihove potencijala te njegujući duh lojalnosti.

Iskustvo stečeno na projektima generira stručnjake koji su spremni preuzimati sve veću odgovornost i voditi sve kompleksnije poslove. Na taj način se stvara nepocjenjiva baza stručnosti i iskustva Hidrodomovih djelatnika. Takva strateška nakana, uz sačuvanje i razvitak integralne usluge osigurava stabilnu i sigurnu budućnost Hidrodoma i naših klijenata.

Na temelju dosadašnjih referenci uvjereni smo kako upravo Hidrodom danas predstavlja jedinstveni potencijal utemeljen na razvijanju i komercijalizaciji znanja u vodo instalacijama, opremanju, razvoju, trgovini I građevinskom konsultingu. Ujedinjavanjem stečenih znanja i iskustava Hidrodom Orahovica je sposoban realizirati i najsloženije projekte.

Adresa sjedišta

Društvene mreže