čime se bavimo

naše usluge

Keramika, Sanitarije, Klimatizacija, Grijanje, Instalacije, Bijela tehnika, Boje i lakovi, Elektro instalacijski program...

Keramika

Veliki izbor keramičkih pločica i prateće opreme (ljepila, mase za fugiranje, profili, silikonski kitovi, hidroizolacije) najpoznatijih svjetskih proizvođača namjenjeni su uređenju kuhinja, kupaonica, dnevnih boravaka i ostalih prostorija interijera, te balkona, terasa i ostalih vanjskih prostora.

Sanitarije

U našim izložbeno-prodajnim salonima mogu se pronaći proizvodi najpoznatijih svjetskih proizvođača koji su vodeći u području kvalitete, dizajna, funkcionalnosti, te širine asortimana.

Klimatizacija

U segmentu opreme za hlađenje u ponudi je široka paleta visokokvalitetnih proizvoda klasične i inverterske tehnologije, te veliki izbor elegantnih interijerskih rješenja u pogledu ugradnje unutarnjih klima jedinica (zidna, stropna, podna, kazetna, kanalna, prozorska).

Grijanje

Asortiman grijanja sa sigurnošću odgovara svim potrebama i željama kupaca za vrhunskom opremom. U ponudi su kotlovi i bojleri različitih namjena; za svaki tip zgrade; od obiteljskih kuća, stanogradnje do industrijskih objekata. Veliki je izbor klasičnih i dizajnerskih radijatora.

Instalacije

Naše stručno osoblje u svakom trenutku Vam stoji na raspolaganju kako bi Vam preporučili i pomogli u izboru instalacijskog materijala sukladno Vašim željama i potrebama. Na lageru se u svakom trenutku nalazi širok asortiman proizvoda za sustave grijanja, hlađenja, vodovoda i odvodnje iz kojeg izdvajamo široku paletu cijevi različitih namjena, kao i ventila, cijevne izolacije, alata, mjernih instrumenata, ovjesnog pribora i ostalog instalacijskog materijala.

Bijela tehnika

Program bijele tehnike obuhvaća sve vrste velikih (perilice, hladnjaci, štednjaci, klima uređaji, peći, radijatori…) i malih (mikrovalne, mikseri, friteze, pegle….) kućanskih aparata.Samo u Hidrodomu opremite svoje domove kvalitetnim i modernim uređajima po najpovoljnijim cijenama.

Boje i lakovi

Hidrodom Vam predstavlja  svoj proizvodni asortiman za profesionali sektor, široku potrošnju, zanatstvo i uradi sam, a namijenjeni su Vama našim potrošačima. Na našem odjelu boja i lakova pronaći ćete veliki asortiman boja za unutrašnje i vanjske radove, lakove svih namjena i nijansi, kao i veliki asortiman alata za bojanje i pratećeg pribora. Ponuda obuhvaća proizvode renomiranih svjetskih proizvođača: Chromos, Belinka, JUB.
Za cijelokupnu ponudu boja, lakova, alata za bojanje i pratećeg pribora, posjetite nas u nasim prodavaonicama. Uz pomoć našeg ljubaznog i stručnog osoblja zasigurno ćete pronaći boje, lakove ili alat i pribor koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Elektro instalacijski program

Postavljamo i servisiramo sve vrste instalacija jake struje i gromobrana a u suradnji sa svojim partnerima i slabe struje (u poslovno prodajnim, stambenim objektima, domovima zdravlja, benzinskim postajama, dječjim vrtićima, školama, caffe barovima, kao i u svim drugim većim ili manjim objektima raznih namjena).Iza nas je dugogodišnje iskustvo i mnogi već završeni objekti.U našoj ponudi možete pronaći bogat izbor svih vrsta proizvoda s područja elektromaterijala. Osim što se naša ponuda bazira na proizvodima renomiranih europskih proizvođača, redovito pratimo proizvodnju najnovijih tehnoloških dostignuća s područja elektromaterijala, kao što su elementi namijenjeni ”pametnim stanovima” i posebno dizajnirani elementi elektroopreme za poslovne i stambene prostore.

Adresa sjedišta

Društvene mreže