Hidrodom montaža

hidrodom montaža

Još od vremena osnivanja 1981.g. Hidrodom Montaža je bio nezaobilazan subjekt pri izgradnji, konsultingu i instalaciji vodoinstalacijskih sustava i sistema u kontinentalnom dijelu Hrvatske, prateći nove tehnologije i trendove i prilagođavajući svoje poslovanje vremenu i okolnostima koje su dolazile s ciljem zadovoljenja naših uvaženih klijenata. Naša lista referenci i klijenata daje nam za pravo misliti da naši klijenti s potpunim povjerenjem prepuštaju Hidrodom Montaži svoje najsloženije projekte.

U skladu s bogatom graditeljskom tradicijom Orahovačkog i Našičkog kraja, a na temelju dugogodišnjeg vlastitog iskustva i raspoloživim kapacitetima, Hidrodom Orahovica – Montaža se tijekom posljednjih godina razvijala izvodeći instalacijske radove u području visokogradnje, sportskih objekata, benzinskih postaja, trgovačkih centara, poljoprivrednih farmi i zračnih luka te se specijalizirala za izgradnju i održavanje hidrotehničkih instalacija.

S ciljem postizanja što veće uspješnosti poslovanja, tvrtka je organizirana kroz sektore čije aktivnosti objedinjuje i koordinira Uprava društva, što se pokazalo odgovarajućim organizacijskim oblikom koji omogućuje izvođenje radova različitih razmjera, od sitnih usluga do izvodjenja projekata na velikim objektima. Radi sigurnosti ljudi i objekata, tijekom realizacije ugovorenih radova organiziramo i provodimo sve potrebne mjere tehničke zaštite na radu i zaštite od požara, kao i zaštitu okoliša.

Kontinuirano razvijamo i usvajamo nova znanja, tehnologije i vještine, jer smo potpuno svjesni da je naša snaga u znanju i vještinama naših zaposlenika. Imamo kvalitetne i uspješne ljude koji dodaju vrijednost svakom procesu čiji su sudionici. Uz kvalitetnu radnu snagu posjedujemo i najsuvremeniju mehanizaciju i opremu za izgradnju, instalaciju i održavanje hidrotehničkih sistema.

hidrodom montaža

Adresa sjedišta

Društvene mreže